Поръчай веднага на телефони: или на: parfumi Skype parfumi-market ICQ status457393988
Vamart
НАЧАЛО ВХОД АКАУНТ РЕГИСТРАЦИЯ ПОРЪЧКА ДОСТАВКА ВЪПРОСИ КОНТАКТИ FORUM
Дамски парфюми
Дамски парфюми БЕЗ КУТИЯ
Дамски парфюми Комплекти
Дамски дезодорант спрей
Дамски дезодорант стик
Дамски лосион за тяло
Дамски крем за тяло
Дамски душ гел
Мъжки парфюми
Мъжки парфюми БЕЗ КУТИЯ
Мъжки парфюми Комплекти
Афтършейв лосион
Афтършейв балсам
Мъжки дезодорант спрей
Мъжки дезодорант стик
Мъжки душ гел
Унисекс парфюми
Унисекс парфюми БЕЗ КУТИЯ
Унисекс парфюми Комплекти
Унисекс дезодорант спрей
Унисекс дезодорант стик
Унисекс душ гел
            НОВО
            Промоции

ПРОИЗВОДИТЕЛИ
Производители
ТЪРСЕНЕ:

Продукти:  0 бр .
Vamart Shop
ВЪПРОСИ
Въпроси

КОНТАКТИ:

"Вамарт" ЕООД                                                        
гр.Пазарджик                                                         
ул.”Иван Соколов” №71                                
BG202175370                                        

Онлайн магазин Parfumi-Market.com   
Телефони :
0885/ 93 59 83
0898/ 31 20 80

e-mail : office@parfumi-market.com
e-mail : info@parfumi-market.com
Skype : parfumi-market

За поръчки и допълнителна информация, моля не се колебайте да се свържете с нас!

ОБЩИ УСЛОВИЯ

   Уважаеми клиенти,

Моля прочетете внимателно общите условия за пазаруване чрез магазина за електронна търговия  PARFUMI-MARKET. Тези условия регламентират отношенията между „Вамарт”ЕООД, собственик на Електронен магазин www.PARFUMI-MARKET.com и посетителите и потребителите на интернет страниците и услугите, намиращи се на домейна. PARFUMI-MARKET може да променя тези Условия по всяко време, като след промяната актуализира датата на публикация. Ние Ви препоръчваме да посещавате тази страница периодично, за да преглеждате актуалните в момента Условия, защото те са обвързващи за Вас. С влизането, разглеждането и/или използването на този сайт се счита, че Вие сте съгласни и приемате тези условия за ползване.

PARFUMI-MARKET:

 1. предоставя свободно необходимата информация съгласно Закона за защита на потребителите.
 2. се задължава да защитава предоставената от Вас лична информация.
 3. се задължава да изпълнява договореностите с клиента с дължимата грижа.
 4. се задължава да достави поръчаната стока в договорения срок.
 5. не се задължава да достави поръчана стока при посочени неверен адрес или телефон.
 6. не носи отговорност за невярности в посочената от производителя информация за стоката.
 7. не носи отговорност за каквото и да е забавяне или невъзможност да изпълни задълженията си, при възникването на обстоятелства независещи от магазина
 8. не носи отговорност за възможни разлики в цветовете на закупените стоки, дължащи се на различните видове екрани на компютрите и техните настройки.
 9. има правото да променя марките, продуктите и цените по свое усмотрение по всяко време без предварително уведомяване на потребителите.

КЛИЕНТЪТ:

 1. се задължава да посочи валидни телефон и адрес за доставка.
 2. се задължава да заплати цената на поръчаните стоки, както и определената сума за доставка, съгласно договореното.
 3. се задължава да получи поръчаните стоки като осигури възможност за приемането им.
 4. се задължава да не прави фиктивни поръчки, измислени отзиви за даден продукт или да подава друга невярна информация.
 5. носи пълна отговорност за опазването или предаването на трети лица на потребителското си име и паролата, както и за всички действия, извършвани с тях.
 6. има правото да се откаже от поръчаните стоки в срок от 14 работни дни от получаването й, при определените по-долу условия.

ПРОДУКТИ И ЦЕНИ

Всички продукти в PARFUMI-MARKET са нови, оригинални и с гарантирано качество!

Продуктите се доставят от официални вносители и представители. Продуктите са описани и подредени в категории, улесняващи представянето им. Основните им характеристики са изписани подробно в страницата, представяща всеки продукт. Някои продукти се предлагат в няколко варианта и най-долу, под описанието на продукта има падащо меню, от което може да изберете желания от Вас вариант. Публикуваните в този сайт описания и снимки на продукти са за общи информационни цели. PARFUMI-MARKET  се стреми да поддържа актуална информацията за предлаганите продукти.  Някоя от информацията, публикувана в сайта е възможно да се отнася  до продукти, които не се предлагат или не са достъпни в момента. Наличността на продаваните стоки не се публикува. Свържете се с нас на посочените координати и ние ще Ви дадем повече информация за наличните продукти и конкретните характеристики.

В страниците на този сайт потребителите имат възможност да публикуват мнения относно предлаганите продукти. Ние не поемаме по никакъв начин отговорност за верността и коректността на информацията. Отговорността се носи изцяло от потребителите, публикували мненията.

Цените на продуктите са в български лева с включен ДДС. Обявената за всеки един продукт цена важи за съответната разфасовка, която зависи от вида на продукта и не включва разходите за доставка. Общата дължима сума се финализира след прибавяне на разходите по доставката и след потвърждение за същата от клиента. Разходите по наложени платежи и застраховка са за сметка на магазина.  PARFUMI-MARKET  има правото да променя цените по свое усмотрение и по всяко време без предварително уведомяване на потребителите. Потребителят заплаща цената, актуална по време на поръчката. Обявените намаления в раздел "промоции" е с поставяне на новата цена до старата, която е зачертана. Ако не е посочен срок на намалението, цената важи до изчерпването на количествата, но не повече от 1 месец или 6 месеца когато е при условия по чл.66 ал.2 от ЗЗП.

ГАРАНЦИЯ И РЕКЛАМАЦИЯ

Стремежът ни е да бъдете удовлетворени от всички продукти. PARFUMI-MARKET  гарантира, че  всички продукти са в срок на годност и към момента на изпращане нямат недостатъци, които да намалят стойността или годността им за обичайна употреба. Ако поради някаква причина Вие не сте напълно удовлетворени, можете да се откажете от продуктите, да ги замените, да ги върнете и да получите обратно парите си в срок от 14 дни след получаване на продуктите, съгласно Закона за защита на потребителите.

ВАЖНО! Задължително условие е закупените продукти да са в изряден търговски вид,  без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката и е във вид, в който е получена и по условията от чл.55 от ЗЗП. На връщане, замяна и отказ не подлежат продукти, които НЕ отговарят на тези условия! Магазина е в правото си да откаже връщането на продукт по свое усмотрение, ако обстоятелствата го налагат. Всеки случай се разглежда индивидуално!

 

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

 1. Ако по някаква причина клиент не иска закупения продукт може да го върне в 14 дневен срок от получаването му и при спазени условия относно продукта. Транспортните разходи са за сметка на клиента и не се възстановяват. След получаване на върната стока и прегледа й, стойността без транспортните разходи се възстановяват на клиента – в брой, с наложен платеж или по сметка в законно установен ред.
 2. В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиента го връща за сметка на магазина и се изпраща друг продукт като заявения.

ЗАМЯНА НА ЗАКУПЕНА СТОКА

 1. Ако по някаква причина клиент е сбъркал и е поръчал друг продукт от това, което е искал и до изпращане на доставката не е установил грешката си може да замени получения продукт с друг в 14 дневен срок и при спазени условия. Разходите за връщане на продукт и изпращане на новозаявения са за сметка на клиента. Ако има разлика в стойността на новата и старата поръчка то тя се компенсира.
 2. При несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката, клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направената от него покупка в срок от 24 часа от получаването й. При установяване на такава грешка, клиентът връща продукта за сметка на магазина и му се изпраща действителния, пак за сметка магазина.

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА

 1. Клиентът има право да откаже приемането на пратката, ако има установено в присъствието на куриера несъответствие между заявената за покупка и доставената стока. Пратката ще бъде върната за сметка на магазина, който се ангажира при съгласие от страна на клиента да изпрати своевременно действителната стока.
 2. Сумата, която клиентът следва да заплати на куриера не съответства на дължимата. В такъв случай молим клиента незабавно да се свърже с нас, за навременна корекция на наложения платеж.
 3. Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена / разпокъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със запис в товарителницата от получателя. Изготвя се констативен протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и нейната опаковка. В случай че клиента вземе пратката на своя отговорност и не предяви своите претенции пред куриера, рекламацията е недействителна.

РЕКЛАМАЦИИ

 1. Рекламации се приемат по удобен за клиента начин (телефон или e-mail) като клиента посочва причините за предявената рекламация
 2. PARFUMI-MARKET си запазва правото да не приеме констатацията на клиента ако прецени, че основанието му за рекламация е неоснователно или е следствие на неправилна употреба от страна на клиента.
 3. PARFUMI-MARKET уведомява клиента за становището си на посочения от него телефон или e-mail

СИГУРНОСТ И ЗАЩИТА

PARFUMI-MARKET стриктно спазва закона за защита на личните данни и не иска да получава конфиденциална или защитена информация от Вас чрез този сайт. Уважаваме правата на всички посетители и клиенти на сайта и се задължаваме да ги пазим. Вашите лични данни ще бъдат използвани само за нуждите на сайта. Тази информация ще ни е необходима за да обработим поръчката Ви. Можем да използваме информацията също така и за да Ви уведомим за новини или промени, свързани с електронния ни магазин, но няма да бъде давана на трети страни по никаква причина. Всички материали, информация и други съобщения, излъчени или изпратени от този сайт, ще се считат за не поверителни и не представляващи предмет на права. Клиентът носи пълна отговорност за опазването или предаването на трети лица на потребителското си име и паролата, както и за всички действия, извършвани с тях. Работата с личната информация, която Вие по желание можете да изпратите до PARFUMI-MARKET  с цел получаването на продукти или услуги, предлагани от този сайт е под закрилата нa Закона за защита на личните данни. Нямате право да излагате или изпращате от или към този сайт каквато и да е информация, която е в нарушение с действащите закони. PARFUMI-MARKET  използва личната информация, с цел да установи по-добре Вашите нужди и интереси и така да можем да Ви предоставим услуги с по-добро качество.

 

РЕГИСТРАЦИЯ

Регистрацията в сайта Ви дава редица права и възможности.

 1. Получавате потребителско име и парола, с което се идентифицирате в магазина
 2. Можете да правите поръчки онлайн
 3. Можете да оставяте своето мнение и оценка за предлаганите продукти
 4. Можете да се абонирате за e-mail с информация относно специалните намаления и предложения, промоции и нови продукти, услуги или марки
 5. Постоянна пазарна количка - избраните стоки, добавени в пазарната количка остават в нея докато не ги изтриете и можете да ги закупите или изтриете след време
 6. Адресна книга - можем да доставим стоката на избрано от Вас място, а не само на домашния Ви адрес! Това е удобно особено, когато се прави подарък за рожден ден или друг повод
 7. Последни поръчки - ще можете да разгледате хроника на вашите покупки от нашия магазин.

КАК ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ

Ако желаете да се регистрирате от хоризонталното меню изберете РЕГИСТРАЦИЯ. Ще отидете на страница, където трябва да попълните коректно всички полета с Вашите данни, до които ще имате достъп само Вие и ще бъдат виждани единствено от нас и използвани само за нуждите на сайта. След като попълните всички данни трябва да натиснете отново бутона  "Продължи". Ако сте въвели вярно Вашите данни ще се зареди страница, поздравяваща Ви за успешната регистрация. На e-mail адреса, който сте посочили в регистрационната форма ще бъде изпратено писмо, което потвърждава успешната Ви регистрация в магазина. Вече сте регистриран като клиент в PARFUMI-MARKET.

ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА

От лявата страна на магазина се намира списъкът с раздели в нашия магазин. Кликвайки върху името на даден раздел ще се зареди страница и с подкатегориите. За Ваше улеснение имате възможност директно да търсите даден продукт в търсачката на магазина по име, марка, или характеристика. Можете да изберете продукт от полета "Промоции", "Ново" или от падащият списък "Производители", който Ви дава възможност да извадите на страницата само стоките от даден производител. Едно под друго са разположени снимките на дадените продукти, до тях името на продукта, производителят, разфасовката  и  цената на артикула. Всяка снимка и наименование на артикули, които виждате са препратки към описанието на продукта. На индивидуалната страница на всеки продукт може да видите снимката на дадения артикул в по-голям размер, подробно описание, различните разфасовки при някои продукти и цената. Можете да прочетете мненията, които други клиенти са оставили за него (чрез бутона "Преглед"), да оцените продукта и да дадете Ваш коментар или да изберете продукта за закупуване, натискайки бутона "В количката", който дава намиращите се в нея продукти.  

ПОРЪЧКА

КАК МОГА ДА ПОРЪЧАМ?                                                                                                   

За Вашето удобство имате възможност да избирате от няколко начина за поръчка. Можете да поръчате през сайта, като регистриран клиент. Можете да поръчате и без да е нужно да се регистрирате.

 1. Обадете се нашите телефони от 9:00 до 18:00 часа 

           0885 93 59 83     0898 31 20 80

 1. Можете да ни пишете на e-mail  office@parfumi-market.com
 2. Можете да се свържете с нас и онлайн от 9:00 до 18:00 часа на Skype  parfumi-market  

 

КАК МОГА ДА НАПРАВЯ ПОРЪЧКА В САЙТА?

Може да поръчате през сайта, като за това е необходимо да сте регистриран наш потребител. Ако не сте регистриран потребител или не сте въвели Вашите данни за Вход, съдържанието на кошницата ще бъде автоматично изтрито при напускане на страницата на магазина.

Ако вече сте направили своят избор и сте решили да закупите стока от PARFUMI-MARKET трябва да отидете на индивидуалната страница на продукта който сте избрали и да кликнете върху бутона "В количката". Той ще Ви отведе на страница, която дава статуса на Вашата количка.

 

КАК ДА ПРОМЕНЯ СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЛИЧКАТА?

Съдържанието на количката се представя чрез снимка и наименование на продуктите, които сте избрали за закупуване, тяхното количество, цена, както и обща цена на продуктите, които са във Вашата количка. За да премахнете продукт от кошницата маркирайте квадратчето пред снимката и наименованието на продукта и натиснете бутона "Обнови". За да промените количеството, коригирайте цифрата в полето "Количество" и натиснете бутона "Обнови”. За да бъде изпълнена и запаметена която и да било промяна в кошницата е нужно да натиснете бутона "Обнови". Така страницата ще се презареди и ще Ви бъде показано актуалното състояние на кошницата.

Ако искате да добавите и други продукти в нея, натиснете бутона "Продължи пазаруването". Ако сте приключили с избора на продукти и желаете да оформите поръчката, натиснете бутона "Поръчване"

 

КАК ДА ОФОРМЯ ПОРЪЧКАТА?

За да бъде оформена и успешно изпратено поръчката е нужно да преминете през 5 етапа, които не отнемат време и са изключително опростени. Лентата в долната част указва на кой етап сте:

 1. АДРЕС НА ДОСТАВКА

При първоначална регистрация Вие подавате адрес, но е възможно да желаете поръчката да бъде изпратена до друг адрес. Например при регистрацията сте подали домашен адрес, но искате поръчката да Ви бъде доставена на работното място. Желателно е да дадете адрес, на който е възможно да приемете пратката в работно време. Ако адресът, на който искате да бъде доставена поръчката, съвпада с този от регистрацията може да продължите нататък с бутона "Продължи". С помощта на бутона "Смени адреса" можете да промените адреса за доставка. Ще се зареди страница с форма, подобна на тази от първоначалната регистрация. Когато попълните формата и сте готови, натиснете бутона "Продължи" и ще бъдете върнати в страницата за потвърждение на адреса за доставка.

 1. НАЧИН НА ДОСТАВКА

Стоките поръчани от нашия електронен магазин, се доставят до всички населени места в България от куриерска фирма до адреса, указан при заявката или в офис на куриерска фирма (вижте повече в раздел „Доставка”). За да преминете на следващ етап от поръчката натиснете бутона   "Продължи".

 1. НАЧИН НА РАЗПЛАЩАНЕ

В момента е достъпен само един начин на разплащане – при доставка (вижте повече в раздел „Доставка”). Натиснете бутона  "Продължи", за да преминете на следващия етап.

 1. ПОТВЪРЖДЕНИЕ

На страницата, която ще се зареди са показани адресът и начинът за доставка, продуктите, които сте избрали за закупуване, тяхната стойност, отстъпките, които ползвате (ако има такива), както и общата стойност на направената от Вас поръчка с включена доставка. Тук имате и възможност, ако има нужда да промените данните. На всеки един етап от потвърждение на поръчката, Вие може да напишете коментар в полето "Коментари към Вашата поръчка", да се върнете на някой от предишните етапи или да се откажете от окончателното оформяне на поръчката.

 1. ПОРЪЧКАТА Е ОФОРМЕНА!

Вашата поръчка е оформена веднага след като натиснете бутона „Потвърди заявка”. Когато оформите поръчката и я потвърдите, на e-mail адреса, който сте посочили при Вашата регистрация ще бъде изпратено писмо, което съдържа номера и датата на поръчката, както и нейното съдържание. Моля, пазете това писмо, то съдържа важна информация и е потвърждение, че сте оформили и потвърдили поръчката. Копие от този e-mail получаваме и ние.

 

ОБРАБОТКА НА ПОРЪЧКИТЕ

След като получим Вашата поръчка, задължително Ви се обаждаме по телефон за окончателно потвърждение, уточняване на наличностите на продуктите и доставянето им. Именно за това е необходимо да запишете актуален Ваш телефон. Молим клиенти, с които в рамките на 48 часа след поръчка, не сме се свързали да се обадят на посочените телефони. Развитието на вашата заявка може да проследите на e-mail адреса, който сте посочили при Вашата регистрация с различните статуси по време на обработката:

 1. ПРИЕТА – този статус поръчката получава още с първия e-mail, което означава, че Вашата поръчка е успешно изпратена и приета.
 2. ОБРАБОТВА СЕ – този статус поръчката получава, когато сме получили потвърждение от Вас и продуктите се подготвят за изпращане.
 3. ИЗПРАТЕНА – това означава, че пратката е предадена на куриерска фирма за разнасяне и Вие ще я получите скоро.
 4. ДОСТАВЕНА – на лице е успешна доставка на поръчката
 5. E-MAIL – това означава, че не сме успели да се свържем с Вас по телефона за потвърждаване на поръчката. Молим клиентите, получили такова писмо да се свържат с нас.
 6. ОТКАЗАНА – поръчката е отказана от клиента и не се изпълнява.
 7. ЧАКАЩА  – поръчаната стока не е налична в момента, но се очаква получаването й в близките дни. Клиента е уведомен и е съгласен да изчака.
 8. НЕНАЛИЧНА – поръчаната стока не е налична и не се очаква нейното получаване и не се изпълнява.

ПРОВЕРКА НА ПОРЪЧКИ

Ако не сте сигурни за статуса на поръчката си, винаги можете да се свържете с нас от 9:00 до 18:00 часа по удобен за Вас начин като съобщите номера на поръчката си или Вашето име. Поръчки направени след 15.00 часа се обработват следващия работен ден.

ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

Стоките поръчани от нашия електронен магазин, се доставят от куриерска фирма до адреса, указан при заявката, или при допълнително уговорени с клиента условия и срокове (вижте повече в раздел „Доставка”).

Продуктите се заплащат при доставянето им на посочения адрес с наложен платеж. Заплаща се на куриера. Не плащате нищо допълнително, всички разходи по доставката са отбелязани в цената на поръчката. PARFUMI-MARKET  поема разходите по инкасо и застраховка на стоките.                                                                                      

                                                                   

Плащанията на стоки към PARFUMI-MARKET  са неавансови и са съобразени с член 93, ал.1 на Закона за задълженията и договорите (ЗЗД).

ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА

Изберете "Вход" от хоризонталното меню на сайта. Отваря се страницата за идентификация. Тук трябва да кликнете върху връзката  за забравена парола. Тя ще ви отведе на страница, в която трябва само да въведете своят e-mail адрес и да кликнете върху бутона "Продължи". Така ще Ви бъде изпратена нова парола, с която да влезете в своя акаунт. Веднага след това можете да я промените като въведете нова, избрана от Вас парола.

ИЗДАВАНЕ НА ФАКТУРА

Издаваме фактури по ЗЗДДС (данъчни фактури) за стойността на направените поръчки. Ако желаете фактура, напишете данните на фирмата в полето за коментар към поръчката. Фактурата ще Ви бъде изпратена заедно с доставянето на поръчката.

 

За всички неуредени въпроси от настоящите Общи условия между PARFUMI-MARKET и клиента се прилагат разпоредбите на действащото законодателство на Република България.

 

Ако имате допълнителни въпроси и коментари, можете да се свържете с нас на посочените координати ! Приятно пазаруване!

Последна актуализация: Октомври 2014 година

Продължи

Davidoff The Game