Поръчай веднага на телефони: или на: parfumi Skype parfumi-market ICQ status457393988
Vamart
НАЧАЛО ВХОД АКАУНТ РЕГИСТРАЦИЯ ПОРЪЧКА ДОСТАВКА ВЪПРОСИ КОНТАКТИ FORUM
Дамски парфюми
Дамски парфюми БЕЗ КУТИЯ
Дамски парфюми Комплекти
Дамски дезодорант спрей
Дамски дезодорант стик
Дамски лосион за тяло
Дамски крем за тяло
Дамски душ гел
--------------------------------
Мъжки парфюми
Мъжки парфюми БЕЗ КУТИЯ
Мъжки парфюми Комплекти
Афтършейв лосион
Афтършейв балсам
Мъжки дезодорант спрей
Мъжки дезодорант стик
Мъжки душ гел
--------------------------------
Унисекс парфюми
Унисекс парфюми БЕЗ КУТИЯ
Унисекс парфюми Комплекти
Унисекс дезодорант спрей
Унисекс дезодорант стик
Унисекс душ гел
--------------------------------
            НОВО
            Промоции

ПРОИЗВОДИТЕЛИ
Производители
ТЪРСЕНЕ:

Продукти:  0 бр .
Vamart Shop
Dolce & Gabbana The One Sport After Shave Lotion 100ml
[70213]

Untitled document

Спортът е предизвикателство за всеки човек: пътят към хармонията за самите нас и за другите около нас. Спортът е баланс между дух и тяло. По истински италиански образец, наследен от Класическа Гърция и Древен Рим, спортът е съревнование, красив момент и предизвикателство за нас и нашите съперници. Dolce & Gabbana The One Sport възхвалява най-дълбоките и автентични ценности на спорта и живота.

Свеж и чист аромат, със светли и енергични връхни нотки, съпроводени от отличаващото се средиземноморско ухание на розмарин, свежестта на водата и соления аромат  на морето. Сърцевинните нотки се отличават с енергията на кардамона. Естествен комплимент към базовите нотки на аромата са пачулито и мускусът.

Дизайнът се отличава с прозрачен и изчистен стил, допълвайки представата за аромата. Гладкото стъкло на масивния флакон пресъздава прозрачността на спортните състезания. Той е символ на елегантността, изразителността и откровеността, характерни за спортиста, устремен към бъдещето. Червеният пулверизатор е яркият елемент, който пресъздава изпълнения с енергия дух на Dolce & Gabbana The One Sport за мъже. „Искахме да изобразим в кампанията митичното значение на спорта, използвайки Олимпийските игри на Древна Гърция и Римската идея за ‘mens sana in corpore sano’ («здрав дух в здраво тяло») като вдъхновение” разказва Стефоно Габана. „ В основата си, кампанията представя спорта като част от здравословния начин на живот” добавя Доменико Долче „ Атлетичните занимания, дисциплината и честното съревнование мужду спортистите.”

81,00лв.
Коментари