Поръчай веднага на телефони: или на: parfumi Skype parfumi-market ICQ status457393988
Vamart
НАЧАЛО ВХОД АКАУНТ РЕГИСТРАЦИЯ ПОРЪЧКА ДОСТАВКА ВЪПРОСИ КОНТАКТИ FORUM
Дамски парфюми
Дамски парфюми БЕЗ КУТИЯ
Дамски парфюми Комплекти
Дамски дезодорант спрей
Дамски дезодорант стик
Дамски лосион за тяло
Дамски крем за тяло
Дамски душ гел
Мъжки парфюми
Мъжки парфюми БЕЗ КУТИЯ
Мъжки парфюми Комплекти
Афтършейв лосион
Афтършейв балсам
Мъжки дезодорант спрей
Мъжки дезодорант стик
Мъжки душ гел
Унисекс парфюми
Унисекс парфюми БЕЗ КУТИЯ
Унисекс парфюми Комплекти
Унисекс дезодорант спрей
Унисекс дезодорант стик
Унисекс душ гел
            НОВО
            Промоции

ПРОИЗВОДИТЕЛИ
Производители
ТЪРСЕНЕ:

Продукти:  0 бр .
Vamart Shop
Dolce & Gabbana Dolce Eau de Parfum 75ml дамски без опаковка
[23056]

Untitled document

Dolce: новият аромат, който въвлича в едно емоционално и чувствено пътешествие в душата на Dolce&Gabbana – величествените земи на Сицилия.  Dolce е лично докосване, оригинален аромат. Той олицетворява семплота като резултат от един сложен процес: същата, необходима за създаване на фино бродирана рокля.

Ароматът Dolce е нежна, женствена съвкупност от бели цветя, въведени от свежестта на листа от нероли и подчертани от бял амарилис, цвете от Южна Африка, чието ухание досега не използвано в парфюмерията. Богатото ухание на белия амарилис е създадено, благодарение на използването на специална технология, която улавя точния аромат от цветето, когато то е в своя пълен цъфтеж, без да се налага да бъде откъсвано и да бъдат смилани венчелистчетата, за да се извлече есенция от него. Това е специален вид бял амарилис, който расте само в региона на Финбос, Южна Африка и притежава богат аромат, който други представители на белия амарилис нямат. Името има поетични корени и произхожда от гръцката дума "amarysso", която означава „давам светлина“.

Ароматът въвежда със светли цветове и сладки ухания в комбинация от листа нероли и цвят папая, която са разсейва в цветен букет, намиращ се в основата на аромата. Неповторима и богата комбинация от бяла водна лилия и бял нарцис се смесва чудесно с плътността на белия амарилис. Този цветен почерк се балансира от топлите мускусни нотки, заедно в съчетание с акценти кашмеран, оставяйки чувствена следа от леки дървесни нотки, земни тонове и пикантни подправки.

94,00лв.
Коментари

Lancome La vie est Belle